SCOOTER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

scooter kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Scooter sloten

en slot voorkomt dat je scooter of brommer wordt gestolen en is een onmisbare accessoire voor je bromfiets. Er zijn verschillende soorten sloten, zoals bijvoorbeeld kettingslot, beugelslot of kabelslot. Let bij een beugelslot op of deze gemakkelijk op je scooter past, verder is het verstandig om altijd 2 verschillende soorten sloten te kopen. Dieven hebben vaak 1 slot waar ze in gespecialiseerd zijn.

Kwaliteit van een slot.

De kwaliteit van een slot bepaald mede hoe groot de kans is dat je tweewieler gestolen word. Een goede maatstaaf voor de kwaliteit van een slot is het ART keurmerk (http://www.stichtingart.nl). Deze stichting test sloten en geeft ze 1(licht slot) tot 4 sterren (zwaar slot).

Het is verstandig om 2 goede sloten te gebruiken voor een nieuwe scooter of brommer. Gebruik dan in ieder geval altijd 1 slot(ook in een kelder) en in een stad of op straat 2 sloten. Bezuinig niet op je sloten, het is aan te raden 1 van de 2 sloten ART 3 of 4 te laten zijn.

Scooter of brommer slot

De diefstalverzekering stelt vaak ook eisen aan de kwaliteit van de sloten bij het verzekeren van een scooter of brommer. Bestudeer de polisvoorwaarde goed en houdt je hieraan. Wellicht ten overvloede verzekeringsmaatschappijen hoeven niet uit te keren als jij je niet aan hun voorwaarden houdt.

Misschien past er ook een schijfremslot op uw scooter of brommer. Dit is nog een extra vorm van beveiliging. Vaak zijn deze sloten voor motoren gemaakt, dus check even of het goed past.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMMER informatie