SCOOTER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

scooter kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Scooter rijbewijs

Tegenwoordig heb je voor het berijden van een bromfiets of scooter een AM rijbewijs nodig. Als u een autorijbewijs(categorie B) of motorrijbewijs(categorie B) heeft u ook automatisch het AM rijbewijs. Je mag het AM rijbewijs halen vanaf 16 jaar. Als je al een auto of motor rijbewijs hebt en het verlengt komt de categorie AM op je rijbewijs te staan.

Voorbeeld AM rijbewijs bromfiets

Om een AM rijbewijs te halen moet je een theorie-examen doen bij het CBR. (zie CBR http://www.cbr.nl/bromfiets.pp of kijk op www.theorie-reserveren.nl ). Per maart 2010 moet je ook een praktijkexamen doen voor het AM rijbewijs. Op deze site kan je online oefenen voor je bromfietsrijbewijs

Mocht je een bromfietscertificaat hebben dan had je dit voor 1 oktober 2009 moeten omruilen voor een AM rijbewijs, nu ben je te laat en zal je helaas theorie moeten doen en vanaf maart 2010 ook een praktijktoets voor het behalen van je rijbewijs.

Let op: Als je een bromfiets gebruikt als vervoermiddel voor na het stappen en je hebt volgens de wet teveel gedronken, kan je rijbewijs in beslag worden genomen, Je mag dan ook geen auto meer rijden (als je natuurlijk je B rijbewijs al had). Omgekeerd geld dus ook dat als je met je auto een overtreding maakt en je rijbewijs verliest je niet op de brommer mag. Zware overtredingen met je brommer tellen ook mee met je beginners rijbewijs.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMMER informatie