SCOOTER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

scooter kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Scooter: politie en boetes

Op de scooter of brommer is het verleidelijk om af en toe door rood te rijden of een stukje stoep te pakken. Ook rijdt je misschien harder op een fietspad als het eigenlijk mag. Dit alles mag natuurlijk niet.

Netzo als in de auto, of elders in het verkeer kan je dus ook boetes krijgen. Op de site www.om.nl/onderwerpen/boetes staan de boetebedragen voor bromfietsers.

Overtreding

Bedrag op Dec 2009

Niet kunnen tonen verzekeringsbewijs

50

Door rood rijden bij verkeerslicht

100

Geen helm dragen

60

Tot 10 km harder dan constructiesnelheid 45 km/uur

40

26 Tot 30 km harder dan constructiesnelheid 45 km/uur

210

Geen voorrang verlenen

60

Scooter Aprilia SR

Aprilia SR (vanaf €1999,-)

De politie kan met een lasergun of flitspaal je snelheid meten als je scooter is opgevoerd. Om je maximale snelheid te meten gebruikt de politie een rollerbank, met dit apparaat wordt het vermogen van je scooter of brommer gemeten. Als het teveel is kan je een boete krijgen, als het veel te veel is wordt je brommer in beslag genomen voor nader onderzoek. Je bent verplicht om mee te werken aan controles van de politie.

Als bij een rollerbank controle blijkt dat je scooter of brommer meer als 20 km/uur te hard kan rijden, wordt hij in beslag genomen, de waarde wordt dan bepaald en een rechter beslist of je tweewieler verbeurt wordt verklaard (vernietigd) of dat je hem weer terug krijgt.

Als je onterecht een boete hebt gekregen kan je in bezwaar gaan. Het is juridisch het beste als je niet bekend wat er op je boete staat. Na een aantal weken krijg je een acceptgiro thuis. Daarop staat vermeld wat je moet doen als je het er niet mee eens bent. Op deze site staan wat tips over onterechte boetes.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMMER informatie