SCOOTER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

scooter kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Electrische Scooter

Een elektrische scooter heeft als voordeel dat ze geen benzine gebruiken en opgeladen worden aan een stopcontact of oplaadpunt. De elektromotor van een elektrische scooter heeft minder onderhoud nodig dan de benzine motor. Bovendien is het rijden met een elektrische scooter milieuvriendelijk omdat er minder CO2 wordt uitgestoten. (De stroom voor een elektrische scooter kan natuurlijk op verschillende manieren worden opgewekt bijvoorbeeld, windmolens, kolencentrales of kernenergie, maar dat is aan je energiemaatschappij)

Lees hier meer over elektrische scooters

De grootste nadelen van een elektrische scooter zijn momenteel de accu, die na verloop van tijd steeds slechter wordt en het ontbreken van oplaadpunten voor elektrische scooter.
Veel reguliere dealers verkopen nog geen elektrische scooters en de grote merken hebben ook nog geen modellen uitgebracht met elektromotor. De prestaties van de lood accu's van een elektrische scooter voldoen niet aan de eisen van deze tijd. De Lithium accu's van een elektrische scooter zijn momenteel sterk in ontwikkeling en de verwachting is dat het niet lang meer duurt voor deze accu's een volwaardig alternatief vormen voor de benzine brommers. Lood accu's van een elektrische scooter zijn ook belastend voor het milieu.

Qwic elektrische scooter
Qwic Emoto elektrische scooter €1799 ,-

Elektrische scooters worden veelal via internet verkocht. Als de accu's van een elektrische scooter nog verbeterd kunnen worden zal dit zeker spreken voor de elektrische scooters!

Momenteel springen bedrijven die zich richten op elektrische scooters als paddenstoelen uit de grond.

http://elektrische-scooter.startpagina.nl/

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMMER informatie