SCOOTER RIJDEN, hier alle informatie

START

Oriëntatie

Voor de koop

Scooter kopen

Gebruik scooter

Bijlage


Links contact Zoek

Gratis Scooter Pakket?!?
(Normaal €27,-)
aanbieding
Bij afsluiten verzekeringmobiele website html5
Mobiele website


BLOG!
Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden

Oude site

©2010-2013, Martin Beck

KOOP NU JE HELM!
Aanbiedingen
helm aanbieding webshop

BEREKEN
GRATIS JE
SCOOTER
KOSTEN

TIP !
scooter kosten berekenenElektrische scooters

Scooter Verzekering

Als je een scooter hebt, ben je verplicht een verzekering af te sluiten, ook voor snorfietsen. Mocht je dit niet doen, dan krijg je eerst een waarschuwing van het RDW per post thuisgestuurd en vervolgens wordt dit een (fikse) boete. Er zijn veel verschillende soorten verzekeringen, hieronder staan ze opgesomd:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid(WA). Deze verzekering is verplicht als je de openbare weg opgaat. Deze verzekering vergoedt de schade aan andere die door jouw schuld is veroorzaakt. De schade aan je eig wordt niet vergoed.

  • Aanrijding ook wel casco genoemd. Als je een ongeluk veroorzaakt door jouw schuld, dekt je WA verzekering de schade aan de ander. Je eigen schade wordt vergoedt als je een aanrijdingverzekering hebt.

  • Diefstal, ook wel volledig casco genoemd. Als je deze optie kiest krijg je de dagwaarde terug van je scooter als die gestolen wordt. Vaak dekt een diefstal verzekering ook vandalisme schade, soms is dit apart bij te verzekeren. Let op de aanvullend eisen die een verzekering hieraan kan stellen, lees de kleine lettertje. Misschien moet je een ART goedgekeurd slot hebben zie hoofdstuk 2.4 over sloten , keert een verzekering uit als je scooter uit je kelder wordt gestolen, moet je een originele, gebruikte sleutel van het slot laten zien enz.

Heeft u een motor?

Een verzekering voor een scooter of motor lijken in elkaars verlengde te liggen. Toch zijn er grote verschillen onderling. Ook willen veel motorrijders niet al te veel geld besteden aan het afsluiten van een verzekering voor hun motor. 

Meer informatie over de goedkoopste motorverzekering.

Hieronder staan de goedkoopste verzekeraars, maak bij elk van hun je berekening en kijk welke het goedkoopst is!


Auto kenteken 234x60

Om een gratis kado the ontvangen voor een goedkope verzekering doe je mee aan de verzekeringsactie van deze site!

Na de koop, het gebruik < Kosten berekenen > Wanneer welke verzekering