SCOOTER RIJDEN, hier alle informatie

START

Oriëntatie

Voor de koop

Scooter kopen

Gebruik scooter

Bijlage


Links contact Zoek

Gratis Scooter Pakket?!?
(Normaal €27,-)
aanbieding
Bij afsluiten verzekeringmobiele website html5
Mobiele website


BLOG!
Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden

Oude site

©2010-2013, Martin Beck

KOOP NU JE HELM!
Aanbiedingen
helm aanbieding webshop

BEREKEN
GRATIS JE
SCOOTER
KOSTEN

TIP !
scooter kosten berekenenElektrische scooters

Scooter Route

Vooral als je de scooter wilt gebruiken voor een vast traject bijvoorbeeld naar je school, werk of sportvereniging kan je uitzoeken of en hoe je een handige route kunt uitstippelen.
Met alle scooters mag je op fietspaden met het bord in afbeelding 15
Als je een snor snorscooter hebt, mag je ook op alle fietspaden met bord 16. Op fietspaden met het bord in afbeelding 17, mag je alleen met een fiets komen. Het kan handig zijn om voordat je een scooter koopt eerst met de fiets je route te fietsen. Het zou vervelend zijn als je op dat handige en mooie fietspad niet met je mag komen.

Brommen en snorren
Afb. 15: Alleen snorren


alleen snorren
Afb. 16: Brommen en snorren


Niet Brommen niet snorren
Afb. 17: Niet snorren en brommen


Misschien is er wel een route langs mooie natuur, die je vanuit de snelweg alleen van een afstand kan zien, misschien wel een bankje met mooi uitzicht waar je zomers even vijf minuten kunt “uitrusten”.

Misschien is er wel een weg met weinig stoplichten, zodat je lekker ontspannen kunt rijden zonder dat je op stoplichten moet wachten. Het kan vaak al helpen aan de andere kant van de weg op het fietspad te rijden of oversteken op plaatsen waar geen stoplichten of oversteekplaatsen zijn. Hieronder staat een schematische weergave van een weg met daarnaast een fietspad. Als een scooter op het onderste fietspad rijdt(zie afb 18), moet hij 2x een autoweg oversteken, als de scooter bovenaan rijdt, komt hij geen hindernissen tegen.
plategrond scooter
Afb. 18: weg met fietspad aan 2 kanten

Stalling < Kosten berekenen > Passagier