SCOOTER RIJDEN, hier alle informatie

START

Oriëntatie

Voor de koop

Scooter kopen

Gebruik scooter

Bijlage


Links contact Zoek

Gratis Scooter Pakket?!?
(Normaal €27,-)
aanbieding
Bij afsluiten verzekeringmobiele website html5
Mobiele website


BLOG!
Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden

Oude site

©2010-2013, Martin Beck

KOOP NU JE HELM!
Aanbiedingen
helm aanbieding webshop

BEREKEN
GRATIS JE
SCOOTER
KOSTEN

TIP !
scooter kosten berekenenElektrische scooters

Scooter Betrouwbaarheid webwinkel

Veel mensen vinden het een obstakel om vooraf te betalen en af te wachten of hun goederen wel binnen komen. Je kan de betrouwbaarheid van een webwinkel op verschillende manieren controleren:

  • Typ de naam van de webwinkel, eventueel met erachter “ ervaring” of “klachten” in bij Google. Als er allerlei forums verschijnen met boze mensen is het misschien niet handig om bij die webwinkel te kopen.

  • Ga naar de sites als www.Checkwebwinkel.nl , www.kieskeurig.nl, www.vergelijk.nl enz. Op deze sites zijn vaak beoordelingen van de webwinkels te vinden.

  • Verder kan je kijken of de webwinkel keurmerken heeft. Bijvoorbeeld www.thuiswinkel.org of www.qshops.org . Sommige webwinkels hebben ook branche gebonden keurmerken. Ga naar de sites van de keurmerken en zoek daar of de webwinkel inderdaad is aangesloten. (Iedereen kan natuurlijk zo een logo kopiëren op zijn eigen site zetten)

  • Verder kan je natuurlijk het Kvk nummer en de contact gegevens controleren.

Als je bovenstaande punten goed toepast, is de kans zeer gering dat je belazerd wordt bij het kopen via Internet. Bij grote bedragen is het altijd verstandig om extra alert te blijven. Als je bang bent dat je een bestelling niet ontvangt, kan je de bestelling onder rembours laten verzenden(Je betaalt als je het pakje krijgt) of afhalen. Deze 2 manieren beiden geen garantie dat de producten ook goed zijn natuurlijk.

Kopen via internet < Kosten berekenen > tips webwinkel