ELEKTRISCHE SCOOTER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische scooter sloten

en slot voorkomt dat je elektrische elektrische scooter wordt gestolen en is een onmisbare accessoire voor je bromfiets. Er zijn verschillende soorten sloten, zoals bijvoorbeeld kettingslot, beugelslot of kabelslot. Let bij een beugelslot op of deze gemakkelijk op je elektrische scooter past, verder is het verstandig om altijd 2 verschillende soorten sloten te kopen. Dieven hebben vaak 1 slot waar ze in gespecialiseerd zijn.

Kwaliteit van een slot.

De kwaliteit van een slot bepaald mede hoe groot de kans is dat je tweewieler gestolen word. Een goede maatstaaf voor de kwaliteit van een slot is het ART keurmerk (http://www.stichtingart.nl). Deze stichting test sloten en geeft ze 1(licht slot) tot 4 sterren (zwaar slot).

Het is verstandig om 2 goede sloten te gebruiken voor een nieuwe elektrische scooter of brommer. Gebruik dan in ieder geval altijd 1 slot(ook in een kelder) en in een stad of op straat 2 sloten. Bezuinig niet op je sloten, het is aan te raden 1 van de 2 sloten ART 3 of 4 te laten zijn.

De diefstalverzekering stelt vaak ook eisen aan de kwaliteit van de sloten bij het verzekeren van een elektrische elektrische scooter. Bestudeer de polisvoorwaarde goed en houdt je hieraan. Wellicht ten overvloede verzekeringsmaatschappijen hoeven niet uit te keren als jij je niet aan hun voorwaarden houdt.

Misschien past er ook een schijfremslot op uw elektrische elektrische scooter. Dit is nog een extra vorm van beveiliging. Vaak zijn deze sloten voor motoren gemaakt, dus check even of het goed past.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMMER informatie