ELEKTRISCHE SCOOTER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische scooter nieuw

De meeste dealers hebben momenteel geen of weinig elektrische scooters staan. Zoek dus een dealer die er wel een paar heeft staan en doe een proefrit. Er zijn ook talloze bedrijven op internet die elektrische scooters verkopen! Bij sommige kan je ook een proefrit regelen.

Maar natuurlijk ook zaken zoals Weekkamp en Halfords mengen zich in de verkoop van deze voertuigen

Als je een nieuwe elektrische scooter koopt, kan je precies de uitvoering en de kleur kiezen die jij wilt hebben. Hier op deze site kan je voor jezelf kijken wat voor jouw de beste keuze is een nieuwe elektrische scooter of een tweedehands elektrische scooter!

ls je een nieuwe elektrische scooter komen daar nog afleverkosten bij. Meestal ligt dit bedrag tussen de 150 en 200 euro. De afleverkosten betaal je voor:

  • Een afleverbeurt, de dealer pakt de elektrische scooter uit, gooit er olie in en wat benzine en zorgt dat alles wordt gecontroleerd.
  • Een kentekenbewijs en een kentekenplaat. Deze worden aangevraagd bij de (Rijksdienst voor het Wegverkeer) RDW. Het aanvragen van een kentekenplaat duurt ongeveer een week.

Het is verstandig om naar meerdere dealers te gaan als je nog niet precies weet wat voor type elektrische scooter goed bij je past(2 takt, 4 takt, elektrisch, groot, klein) Vaak hebben dealers een eigen visie op het brommer of elektrische scooter rijden en misschien zullen ze je allemaal een ander type, soort of model elektrische elektrische scooter adviseren. Vraag dus naar de argumentatie en beslis daarna rustig wat je het beste kunt doen.

Het voordeel van een nieuwe elektrische scooter is natuurlijk dat je precies weet wat er mee is gebeurt, niets! Mochten er toch problemen zijn kan je gebruik maken van de garantie regeling voor jouw elektrische scooter!

 

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMMER informatie