ELEKTRISCHE SCOOTER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische scooter kosten

Als je wilt weten wat een elektrische scooter kost, zorg je, dat je weet waarvoor je je elektrische scooter wilt gebruiken. Wat het kost hangt af van het aantal kilometer wat je denkt te gaan rijden. Besef wat een elektrische scooter jouw kost, voor je er één gaat aanschaffen!

Doe nu gratis de persoonlijke kostenberekening voor brommer of elektrische scooter?

Misschien wil je een elektrische scooter kopen om brandstof van je auto te besparen, een brommer kost veel minder brandstof dan een auto, of misschien wil je niet aan de OV chip kaart, omdat je die te duur en onhandig vindt, OV kost meer dan een elektrische scooter.

Om een goed beeld van te hebben wat een elektrische scooter je kost kan je een onderscheid maken in twee groepen:

  • Aanschaf elektrische scooter en accessoires(helm, slot enz.). Een elektrische scooter kost je altijd eenmalig geld (tenzij je hem compleet krijgt).

  • Kosten van het gebruik.

    • Vaste kosten. Weet wat een verzekering kost, deze kosten komen periodiek terug. Kijk hier voor een gepast elektrische scooter advies.

    • Variabelen kosten. Weet wat benzine kost, weet wat onderhoud kost. Wat een elektrische scooter je variabel kost hangt af van je kilometers!

De prijs van je elektrische scooter zal mede afhangen van de kwaliteit accu die je gebruikt!

Opmerking: De aanschafkosten worden hier apart berekend, maar je kan deze ook per kilometer berekenen als je de restwaarde en het aantal kilometers per jaar weet.

Restwaarde

De restwaarde van een elektrische scooter hangt af van de staat en de leeftijd van een elektrische scooter. Ook moet je er rekening mee houden dat je meer voor een elektrische scooter krijgt als je hem aan een particulier verkoopt. Houdt er verder rekening mee dat elektrische scooters meestal tussen de 30 en 60 duizend kilometer meegaan. Hoe ouder hoe meer kuren, dus hoe duurder in het onderhoud.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMMER informatie