ELEKTRISCHE SCOOTER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische scooter garantie

Je kan garantie hebben op 3 verschillende zaken:

  • Een nieuwe elektrische scooter,
  • Een gebruikte elektrische scooter,
  • Onderhoud en reparaties.

Aan garantie zitten vaak een heleboel voorwaarden vast en er zijn een aantal grijze gebieden qua redelijkheid. Over het algemeen geld, dat gebreken binnen de garantieperiode bij normaal gebruik worden vergoed. Dit geld niet altijd voor slijtage onderdelen zoals banden en remmen.

Fabrieksgarantie, nieuwe elektrische scooter

Bij de aankoop van een elektrische scooter krijg je altijd minimaal 1 jaar fabrieksgarantie. Als er iets met je brommer en je heb je recht op fabrieksgarantie. Bij een nieuwe elektrische scooter heb je fabrieksgarantie. Als er wat is kan je naar je dealer gaan, kleine dingen zal je dealer waarschijnlijk zelf oplossen.

Lees bij het kopen van een elektrische scooter goed de garantievoorwaarden door, vaak vervalt de garantie als je jouw elektrische scooter opvoert!

Bovag garantie, onderhoud en tweedehands elektrische scooter:

De Bovag is een brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezig houden met vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld auto of (brom)fietsen dealers. Bedrijven die aangesloten zijn bij de Bovag moeten zich houden aan de Bovag garantievoorwaarden. Bij een conflict kan de Bovag bemiddelen tussen een klant en een bedrijf. Dus als je dealer aangesloten is bij de Bovag heb je samengevat, zonder haken en ogen recht op het de volgende garantie:

  • 3 maanden op alle reparaties en onderhoud. (Maar niet op banden, als je binnen een maand 10000km zou rijden.)

  • 6 maanden op een tweede hands als de prijs meer is dan de helft van de nieuwprijs. (Let op in de koopovereenkomst kan je afspreken af te zien van Bovag garantie).

De complete Bovag garantie voorwaarden staan hier

Geschillen

Bij een geschil heeft niemand baat, de dealer niet, omdat het hem een klant en zijn goed naam kan gaan kosten en een klant niet omdat deze persoon gewoon zorgeloos elektrische scooter wilt rijden. Probeer er als je een geschil hebt eerst met de dealer zelf uit te komen.

Lukt dat niet dan kan je de Bovag benaderen om te bemiddelen. Daarna zou je een gang naar de rechter kunnen maken. Dit kost vaak veel tijd en moeite! Mocht je verliezen loop je het risico processkosten te moeten betalen.

 

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMMER informatie