ELEKTRISCHE BROMMER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Tweedehands elektrische brommer tips

Je kan een gebruikte elektrische brommer eigenlijk op twee manieren kopen. Kijk hier om een afweging te maken tussen een nieuwe of een tweedehands elektrische brommer. Via een dealer en van een particulier. In beide gevallen weet je nooit helemaal zeker wat je koopt.

  • Een particulier kan in principe geen garantie geven. Maar dat wil niet zeggen dat particulieren alleen maar slechte tweedehands elektrische brommers verkopen. De reden dat een particulier zijn elektrische brommer te koop zet en niet aan een dealer verkoopt is vaak, omdat dealers weinig geld geven voor een occasion elektrische brommer. Dit komt omdat ze een elektrische brommer helemaal op moeten knappen, dus ook alle krassen en oppervlakkige beschadigingen om een tweedehands elektrische brommer verkoopbaar te maken.
  • Dealer. Bij een dealer krijg je in sommige gevallen garantie op je tweedehands elektrische brommer.. Een dealer zal niet zo snel een elektrische brommer in zijn showroom zetten, waarvan hij weet dat hij niet goed is. De occasions van een dealer zijn vaak duurder dan soortgelijke tweedehands elektrische brommers van particulieren.
  • Het is wel handig om verstand te hebben van elektrische brommers als je van een particulier koopt, neem eventueel iemand mee.

  • Vraag naar de onderhoudspapieren, kijk of de elektrische brommer regelmatig onderhoud heeft gehad.

  • Koop geen elektrische brommer zonder kenteken of kentekenbewijs. Dit had aangevraagd moeten worden voor 2007, als dit nog steeds niet is gebeurt is dat raar. Als je toch een kenteken wilt aanvragen staat hier hoe. De kans dat je een elektrische brommer van voor 2007 vind is uiterst klein!

In het E-Book staan meer tips over tweedehandselektrische brommers

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMFIETS informatie