ELEKTRISCHE BROMMER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische brommer rijbewijs

Voor het berijden van een bromfiets of elektrische brommer heb je tegenwoordig een AM rijbewijs nodig. Je mag het AM rijbewijs halen vanaf 16 jaar. Als u een autorijbewijs(categorie B) of motorrijbewijs(categorie B) heeft u ook automatisch het AM rijbewijs. Als je al een auto of motor rijbewijs hebt en het verlengt komt de categorie AM op je rijbewijs te staan.

Mocht je een bromfietscertificaat hebben dan had je dit voor 1 oktober 2009 moeten omruilen voor een AM rijbewijs, nu ben je te laat en zal je helaas theorie moeten doen en vanaf maart 2010 ook een praktijktoets voor het behalen van je rijbewijs.

Om een AM rijbewijs te halen moet je een theorie-examen doen bij het CBR. (zie CBR http://www.cbr.nl/bromfiets.pp of kijk op www.theorie-reserveren.nl ). Per maart 2010 moet je ook een praktijkexamen doen voor het AM rijbewijs.

Voorbeeld AM rijbewijs bromfiets

Let op: Als je een bromfiets gebruikt als vervoermiddel voor na het stappen en je hebt volgens de wet teveel gedronken, kan je rijbewijs in beslag worden genomen, Je mag dan ook geen auto meer rijden (als je natuurlijk je B rijbewijs al had). Omgekeerd geld dus ook dat als je met je auto een overtreding maakt en je rijbewijs verliest je niet op de brommer mag. Zware overtredingen met je brommer tellen ook mee met je beginners rijbewijs.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMFIETS informatie