ELEKTRISCHE BROMMER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische brommer: politie en boetes

Netzo als in de auto, of elders in het verkeer kan je dus ook boetes krijgen. Op de site www.om.nl/onderwerpen/boetes staan de boetebedragen voor bromfietsers.

Ook met de elektrische elektrische brommer is het verleidelijk om af en toe door rood te rijden of een stukje stoep te pakken. Ook rijdt je misschien harder op een fietspad als het eigenlijk mag. Dit alles mag natuurlijk niet. Hieronder staan de meestgemaakte overtredingen opgesomt:

Overtreding

Bedrag op Dec 2009

Niet kunnen tonen verzekeringsbewijs

50

Door rood rijden bij verkeerslicht

100

Geen helm dragen

60

Tot 10 km harder dan constructiesnelheid 45 km/uur

40

26 Tot 30 km harder dan constructiesnelheid 45 km/uur

210

Geen voorrang verlenen

60

Als je onterecht een boete hebt gekregen kan je in bezwaar gaan. Het is juridisch het beste als je niet bekend wat er op je boete staat. Na een aantal weken krijg je een acceptgiro thuis. Daarop staat vermeld wat je moet doen als je het er niet mee eens bent. Op deze site staan wat tips over onterechte boetes.

De politie kan met een lasergun of flitspaal je snelheid meten als je elektrische brommer is opgevoerd. Om je maximale snelheid te meten gebruikt de politie een rollerbank, met dit apparaat wordt het vermogen van je elektrische elektrische brommer gemeten. Als het teveel is kan je een boete krijgen, als het veel te veel is wordt je brommer in beslag genomen voor nader onderzoek. Je bent verplicht om mee te werken aan controles van de politie.

Als bij een rollerbank controle blijkt dat je elektrische elektrische brommer meer als 20 km/uur te hard kan rijden, wordt hij in beslag genomen, de waarde wordt dan bepaald en een rechter beslist of je tweewieler verbeurt wordt verklaard (vernietigd) of dat je hem weer terug krijgt.

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMFIETS informatie