ELEKTRISCHE BROMMER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische brommer opvoeren

Opvoeren heeft veel nadelen en eigenlijk maar één echt voordeel, namelijk sneller zijn. Een brommer of elektrische brommer die iets is opgevoerd gaat iets harder als 45 kan beter meerijden op de weg tussen de auto's die 50 rijden. Verder zijn er een hoop nadelen van opvoeren:

  • Bij het opvoeren kan een verzekering de schade op jouw verhalen bij een ongeval, lees de voorwaarden over opvoeren bij je verzekering.

  • Je kan een boete krijgen met opvoeren, of je brommer of elektrische brommer kan zelfs in beslag worden genomen bij opvoeren.

  • De accu gaat extra snel leeg, waardoor je bereik sterk afneemt!

  • Bij opvoeren verhoogde kans op ongevallen met je brommer of elektrische brommer.

  • Je garantie vervalt bij het opvoeren van je brommer of elektrische brommer.

Opvoeren lijkt niet nodig, maar als je brommer of elektrische brommer in Nederland komt wordt je brommer of elektrische brommer begrensd. De remmen, stuurinrichting en motor van je elektrische brommer kunnen dus wel een hogere snelheid aan.

Vaak zijn de motoren van een elektrische brommer ontwikkeld om harder te gaan als 45, ook je stuurinrichting en je brommer kunnen de hogere snelheden dus vaak aan.

Let ook op als je een tweedehands elektrische brommer koopt die opgevoerd is, opgevoerde elektrische brommer slijten sneller!

Op het internet is veel informatie te vinden over opvoeren, maar informatie over opvoeren gaat buiten het bestek van deze site en het advies over opvoeren van je elektrische brommer of brommer is NIET opvoeren!

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMFIETS informatie