ELEKTRISCHE BROMMER ADVIES, Hier Alle Informatie,Tips en Kosten

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEKBLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Eerste 15 blz E-BOOK GRATIS!!!

Elektrische brommer kooptips

De onderstaande kooptips gelden voornamelijk voor tweedehands elektrische brommers. Bij een nieuwe elektrische brommer heb je deze kooptips eigenlijk niet nodig, omdat je elektrische brommer helemaal in orde zou moeten zijn!

Alle aankooptips staan in het E-Book alles over het elektrische brommerrijden!

Hier volgen een aantal kooptips:

  • Het kan handig zijn iemand mee te nemen die veel verstand heeft van elektrische brommers, bij de aankoop van een elektrische brommer, als je zelf niet technisch ben.
  • Kijk zo ie zo onder de elektrische brommer, zie je (bijvoorbeeld slangen) lekken, of zie je andere lekkages. heeft de elektrische brommer roest, een beetje roest is niet erg. Zien de aansluitingen van bijvoorbeeld de uitlaat en de cylinder er goed uit! Hangen er geen dingen los. Een echte goede inschatting van een elektrische brommer kan alleen goed gemaakt worden door een expert, maar zelf kan je wel door deze simpele inspectie een idee krijgen van de staat.
  • Hoe is de staat van onderhoud van je elektrische brommer. Kale banden zijn niet erg, maar moeten wel vervangen worden. Dit kan je meenemen in je onderhandeling over de prijs.
  • Verwacht van een elektrische brommer van 5 jaar oud, niet dat de kappen zonder krassen zijn.
  • Als een elektrische brommer is opgevoerd, kan dit betekenen dat de elektrische brommer extra slijtage heeft opgelopen. Dit ligt er ook aan hoe de elektrische brommer is opgevoerd.
  • Maak altijd een proefrit! Echt doen, kijk hoe de elektrische brommer rijdt. Bekijk de werking van de remmen (niet op volle snelheid:) ), slaat de elektrische brommer uit nadat je stil staat met een warme motor. Loopt de motor goed stationair? Hoe vind je hem rijden!
  • Koop alleen een elektrische brommer met een kenteken, als de elektrische brommer geen kenteken heeft, en je wilt hem toch kopen kijk dan op de site van het RDW hoe je dat moet doen. Controleer of het kenteken en het chassisnummer kloppen met het kenteken bewijs!
  • Controleer of de elektrische brommer al zijn beurten heeft gehad, vraag aan de verkoper of hij de onderhouds bonnen nog heeft!

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

ELEKTRISCHE BROMFIETS informatie