BROMMER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

brommer kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Tweedehands brommer tips

Je kan een gebruikte brommer eigenlijk op twee manieren kopen. Kijk hier om een afweging te maken tussen een nieuwe of een tweedehands brommer. Via een dealer en van een particulier. In beide gevallen weet je nooit helemaal zeker wat je koopt.

  • Dealer. Bij een dealer krijg je in sommige gevallen garantie op je tweedehands brommer.. Een dealer zal niet zo snel een brommer in zijn showroom zetten, waarvan hij weet dat hij niet goed is. De occasions van een dealer zijn vaak duurder dan soortgelijke tweedehands brommers van particulieren.

  • Een particulier kan in principe geen garantie geven. Maar dat wil niet zeggen dat particulieren alleen maar slechte tweedehands brommers verkopen. De reden dat een particulier zijn brommer te koop zet en niet aan een dealer verkoopt is vaak, omdat dealers weinig geld geven voor een occasion brommer. Dit komt omdat ze een brommer helemaal op moeten knappen, dus ook alle krassen en oppervlakkige beschadigingen om een tweedehands brommer verkoopbaar te maken.

  • Het is wel handig om verstand te hebben van brommers als je van een particulier koopt, neem eventueel iemand mee.

Sym Fiddle II
Sym Fiddle II

  • Vraag naar de onderhoudspapieren, kijk of de brommer regelmatig onderhoud heeft gehad.

  • Brommer die veel zijn opgevoerd, (dus niet 10 à 20 kilometer), gaan vaak sneller kapot, het ligt er ook aan hoe brommers zijn opgevoerd.

  • Koop geen brommer zonder kenteken of kentekenbewijs. Dit had aangevraagd moeten worden voor 2007, als dit nog steeds niet is gebeurt is dat raar. Als je toch een kenteken wilt aanvragen staat hier hoe.

In het E-Book staan meer tips over tweedehandsbrommers

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMFIETS informatie