BROMMER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

brommer kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Brommer nieuw

Als je een nieuwe brommer koopt, kan je precies de uitvoering en de kleur kiezen die jij wilt hebben. Hier op deze site kan je voor jezelf kijken wat voor jouw de beste keuze is een nieuwe brommer of een tweedehands brommer!

ls je een nieuwe brommer komen daar nog afleverkosten bij. Meestal ligt dit bedrag tussen de 150 en 200 euro. De afleverkosten betaal je voor:

  • Een kentekenbewijs en een kentekenplaat. Deze worden aangevraagd bij de (Rijksdienst voor het Wegverkeer) RDW. Het aanvragen van een kentekenplaat duurt ongeveer een week.
  • Een afleverbeurt, de dealer pakt de brommer uit, gooit er olie in en wat benzine en zorgt dat alles wordt gecontroleerd.

Het is verstandig om naar meerdere dealers te gaan als je nog niet precies weet wat voor type brommer goed bij je past(2 takt, 4 takt, elektrisch, groot, klein) Vaak hebben dealers een eigen visie op het brommer of brommer rijden en misschien zullen ze je allemaal een ander type, soort of model brommer adviseren. Vraag dus naar de argumentatie en beslis daarna rustig wat je het beste kunt doen.

Het voordeel van een nieuwe brommer is natuurlijk dat je precies weet wat er mee is gebeurt, niets! Mochten er toch problemen zijn kan je gebruik maken van de garantie regeling voor jouw brommer!

 

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMFIETS informatie