BROMMER RIJDEN, Hier Alle Informatie + Gratis Kostenberekening

START

VRAGEN

E-BOOK DOWNLOADEN

BEREKEN KOSTEN

LINKS

CONTACT

ZOEK

brommer kosten berekenen
BEREKEN NU
GRATIS
JE SCOOTER
KOSTEN!!!

+ VERASSING

BLOG!


© 2010, Martin Beck
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacy

GRATIS
E-Book!

Bij afsluiten auto of scooter verzekering!!!
aanbieding

Normaal 27,-
Vergelijk je verzekeringskosten

Electrische Brommer

Een elektrische brommer heeft als voordeel dat ze geen benzine gebruiken en opgeladen worden aan een stopcontact of oplaadpunt. De elektromotor van een elektrische brommer heeft minder onderhoud nodig dan de benzine motor. Bovendien is het rijden met een elektrische brommer milieuvriendelijk omdat er minder CO2 wordt uitgestoten. (De stroom voor een elektrische brommer kan natuurlijk op verschillende manieren worden opgewekt bijvoorbeeld, windmolens, kolencentrales of kernenergie, maar dat is aan je energiemaatschappij)

Lees hier meer over elektrische brommers

De grootste nadelen van een elektrische brommer zijn momenteel de accu, die na verloop van tijd steeds slechter wordt en het ontbreken van oplaadpunten voor elektrische brommer.
Veel reguliere dealers verkopen nog geen elektrische brommers en de grote merken hebben ook nog geen modellen uitgebracht met elektromotor. De prestaties van de lood accu's van een elektrische brommer voldoen niet aan de eisen van deze tijd. De Lithium accu's van een elektrische brommer zijn momenteel sterk in ontwikkeling en de verwachting is dat het niet lang meer duurt voor deze accu's een volwaardig alternatief vormen voor de benzine brommers. Lood accu's van een elektrische brommer zijn ook belastend voor het milieu.

Qwic elektrische brommer
Qwic Emoto elektrische brommer €1799 ,-

Elektrische brommers worden veelal via internet verkocht. Als de accu's van een elektrische brommer nog verbeterd kunnen worden zal dit zeker spreken voor de elektrische brommers!

Momenteel springen bedrijven die zich richten op elektrische brommers als paddenstoelen uit de grond.

http://elektrische-brommer.startpagina.nl/

Scooter kosten berekenen

E-Book Downloaden

Scooter kosten berekenen

Scooter Kosten Online Berekenen

BROMFIETS informatie