BROMMER RIJDEN, hier alle informatie

START

Oriëntatie

Voor de koop

Brommer kopen

Gebruik brommer

Bijlage


Links contact Zoek

Gratis Brommer Pakket?!?
(Normaal €27,-)
aanbieding
Bij afsluiten verzekeringmobiele website html5
Mobiele website


BLOG!
Disclaimer Privacy Algemene voorwaarden

Oude site

©2010-2013, Martin Beck

KOOP NU JE HELM!
Aanbiedingen
helm aanbieding webshop

BEREKEN
GRATIS JE
BROMMER
KOSTEN

TIP !
brommer kosten berekenenElektrische brommers

Waar wil ik mijn brommer voor gebruikenStel jezelf de vraag, waar je een brommer voor wilt gebruiken. Waarschijnlijk heb je hier al een idee over. Hieronder staan een aantal mogelijkheden waarvoor je een brommer zou kunnen gebruiken:

  • Woon werk/school verkeer. Houdt hierbij rekening met de afstand die je dagelijks moet afleggen en de tijd die je daarmee kwijt bent. In hoofdstuk 1.2 hierna wordt de reistijd nader besproken.
  • Vervoer in je vrije tijd. Je kunt je brommer gebruiken om zomerse uitstapjes te maken, naar je sportvereniging of je vrienden te gaan. Op de meeste brommers kan je iemand achterop meenemen.
  • Vervoer in een drukke stad. Vaak ben je met een brommer in een stad sneller en goedkoper uit dan het Openbaar vervoer en een auto. Zo heb je geen parkeergeld of parkeerplaats nodig.
  • Vervanging of toevoeging van de fiets, of step. Je kan een brommer gebruiken in plaats van of naast je fiets, dan hoef je niet te trappen en bent sneller.Brommer vespa LX
    Afb. 1: Vespa LX (€2699,-)

Vakantie. Het is ook mogelijk om met een brommer op vakantie te gaan. Zie vakantie

Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden kan natuurlijk ook. Een brommer is leuk in de zomer om mee naar je werk te gaan, maar misschien pak je in de winter of als het regent toch liever de auto of de trein.

Als je een brommer voor je deur hebt om mee naar je werk te gaan, kan je hem natuurlijk ook altijd gebruiken om even snel naar de stad te gaan zonder je auto te hoeven parkeren of te wachten op de bus, tram of trein.

Iets voor mij < Kosten berekenen > Sneller dan mijn huidige vervoersmiddel